Pubercursus

Lesdagen en tijden

Maandag11:00 tot ongeveer 11:45 uur
Maandag20:30 tot ongeveer 21:15 uur
Donderdag20:30 tot ongeveer 21:15 uur
Zaterdag11:00 tot ongeveer 11:45 uur

Het lijkt vaak of pubers trossen bananen in hun oren hebben en alles wat ze geleerd hebben voor de pubertijd, totaal vergeten zijn. Gelukkig is dit niet zo maar spelen hormonen een grote rol, geuren gaan een nog belangrijker worden, en ze worden zelfstandiger. Ook andere honden worden met meer reserve benaderd.

Om te voorkomen dat nieuw (ongewenst) gedrag de nieuwe gewoonten worden, is het fijn om hier ondersteuning bij te krijgen.

In deze cursus worden de basisoefeningen herhaald en uitgebreid maar er komen ook leuke nieuwe oefeningen aan bod, zoals balans en coördinatie, apporteren, leren staan op commando etc.

De cursus bestaat uit tien lessen van 45 minuten. Maximaal zes deelnemers per groep. De kosten voor deze cursus zijn Euro 185- .

Ook als je bij een andere hondenschool een puppycursus hebt gevolgd ben je van harte welkom. We vragen dan wel om eerst een privéles te plannen zodat we zeker weten dat de basis vaardigheden beheerst worden en de hond in een groep past. Deze zelfde voorwaarden worden gehanteerd als er nog geen cursus met de hond gevolgd is. Na een privéles wordt overlegd of deelname in een groep mogelijk is.